INNBUSS is een jonge onderneming, die zich richt op het leveren van informatie- en telecommunicatieoplossingen voor met name de hotellerie.
 
De combinatie van jarenlange ervaring in zowel de hotelindustrie alsook de automatiseringsbranche, maakt ons tot uw ideale partner. Onze kracht ligt in het bieden van totaaloplossingen op het gebied van informatisering en dienstverlening. We werken in een netwerkorganisatie met partners die kunnen bogen op jarenlange ervaring en specialisaties op het gebied van hard- en software, telecommunicatie, infrastructuren, internetdiensten en oplossingen. Onze gespecialiseerde adviseurs kijken nauwkeurig naar uw specifieke wensen en budget.
Wij kunnen u veel tijd en zorg uit handen nemen door het gehele project op het gebied van informatisering voor u te beheren. Daarnaast streven wij naar een solide en betrouwbare relatie door veel aandacht te besteden aan nazorg.
 
Met INNBUSS heeft u een partner die eerst analyseert en inventariseert en daarna komt met een gericht advies.
Een advies op maat, dat oplossingen biedt die geheel zijn afgestemd op de specifieke situatie van uw bedrijf, rekening houdend met de toekomstige ontwikkelingen.
Continu´teit, service en betrouwbaarheid zijn hierbij de sleutelwoorden.
Wilt u informatie aanvragen of wellicht een mondelinge toelichting, dan kunt u ons bereiken via telefoon, fax of e-mail.